wolla den weldedige

Just another WordPress.com weblog

Slitne folk! November 22, 2006

Filed under: Uncategorized — wolla @ 10:07 pm

No har vi hatt vældi my å jør på skolen, først når vi kom hjæm fra Kenya har vi hatt en after eight (elevkveld), et lørdagsseminar og no i sist uke hadd vi 3daga me Thailand-aksjon. Thailand e en aksjon hvor vi elevan på Solborg Folkehøgskole samla inn pænga t et skoleinternat i nordøst i Thailand, slik at de fattigste av de fattige unge ikke ska rot sæ bort i nå tull, som prostitusjon elr lignende. Og sånn at dæm kan få sæ en utdannelse istede. Alle sammen jobba vældi bra å skolen samla inn rundt 180 000kr. Å d e vi alle vældi fornøyd me og stolt over. 3 klapp t oss:)
Så som dåkker sikkert skjønne så har vi hatt en del å hold på me.Så no har vi hatt en kort LITEN “slappavperiode”i et par daga, kor blandt anna karoline,Geir og æ for t byn for å handle 3 store posa med bare godis:) såm klassn satt å kosa sæ me ræstn av dagen. MEGET KOSELI!! Ellers har vi liksom ikke hatt no spesiellt program som vi har fulgt de siste dagan.
Men no e vi pån igjenn, no ska vi bynn på får fullt igjænn tydeligvis, for no mottok æ akkurat en mail fra Geri hær, kos hain sendt en plan over ka som sku she i de nærmeste dagan. så no e d fullt kjør ijænn.
Men no som vi har fått litt avstand fra den Thailand-aksonen e æ litt redd for at vi ska gløm alt. Som æ å Marie skreiv i bloggen vårres på hotspotn på gv-sia, så e æ litt nærvøs for at det bare va et shipertak, å at d e vældi fort gjort å bare gløm å “veldedigere” videre.
Æ sunns alle sammen ska stå på videre med veldedighet. Vi kan ikke bare latt d skli sakte ifra oss. Men vi må finn en måte å jobbe med veldedighet uten at vi bli sliten å lei av det. Vi må Brenn for det, ikke slå oss t ro. som sakt så hjælpe alt, hær snakke æ ikke bare om oss gale og globale, men osså dæm andre dær ut. ALT HJÆLPE!!

 

Leave a comment